T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Batman İl Sağlık Müdürlüğü

Batman İl Sağlık Müdürlüğü

Bölge Devlet Hastanesi'ne Atanan Plastik Cerrahi Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı

Güncelleme Tarihi: 17/02/2020

Batman Bölge Devlet Hastanesine atanan Plastik Cerrahı Uzmanı Op Dr. Zafer Kaya hasta kabulüne başladı.

Kaya, 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi (İngilizce)’den mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. 2014 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı uzmanlık eğitimini 2019 yılında tamamlayarak Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı unvanını aldı. Uzmanlık eğitimi sırasında Amerika Birleşik Devletleri Miami’de dünyanın önde gelen cerrahlarından Dr. Oscar Ramirez, Dr. Hilton Becker ve Dr. Constantino Mendieta ile birlikte çalışma fırsatı yakaladı. Bölge Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan ve hastalara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağını belirten Kaya tüm hastalara şifa dileğinde bulundu.