Hematoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı
18 Aralık 2019

Batman Bölge Devlet Hastanesine atanan Hematoloji Uzmanı Dr.Emine Eylem Genç hasta kabulüne başladı.

2004 -2010 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 2011-2015 yılları arasında Dahiliye Uzmanlığı ve 2016-2019 yılları arasında da Hematoloji Yandal Uzmanlığı eğitimini Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.

Batman Bölge Devlet Hasta Kabulüne Başlayan Dr. Genç,“Hematoloji Poliklinğimizde  Benign Hematolojik Hastalıklar ( Anemi, Hemoglobinopatiler,  Trombositopeni, Hemofili ), Kronik Myeloproiiferatif hastalıklar (Polisitemia vera, Esansiyel trombositoz, Kronik Myeloid Lösemi),   Lenfoproliferatif  hastalıklar  (Kronik Lenfositik Lösemi, Multiple Myelom, Lenfomalar)  ve Trombofili  hastalıkları takip edilebilecektir) dedi.