Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve Beraberindeki Heyet, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Semih Canpolat'ı Ziyaret Etti
15 Haziran 2023

Ak Parti Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Semih Canpolat’ı ziyaret ederek sağlıkla ilgili kentteki sorunları masaya yatırdı.
Milletvekili yeminin ardından Ankara’dan dönen ve saha çalışmalarına başlayan Serkan Ramanlı, İl Sağlık Müdürlüğümüze ziyaret gerçekleştirdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ramanlı, “İl Sağlık Müdürümüz Sayın Semih Canpolat'ı ziyaret edip şehrimizin sağlık alanındaki problemlerini konuştuk. Poliklinik muayenesi ve tetkik için verilen randevu sürelerinin kısaltılması, İluh Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesi projesindeki revizyonların bakanlık düzeyinde takibi, merkez ve ilçelerdeki uzman hekim eksikliği ve eczanelerin sorunları gündemiyle verimli bir değerlendirme yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.